Sixt autoverhuur voor goedkope camionette huren

Uw verhuizing kunt u uiteraard geheel uitbesteden aan een erkend verhuisbedrijf. Echter indien u liever wilt besparen op een kostbare verhuizing dan is het raadzaam u te laten informeren over de mogelijkheden die Sixt autoverhuur u kan bieden bij uw verhuizing.

Een verhuizing kan een behoorlijk grote bron van ergernis zijn. Immers gaan “vreemden” met uw kostbare bezittingen sjouwen en het is daardoor de vraag of alles wel goed en onbeschadigd zal arriveren in uw nieuwe woning. Laten we eerlijk zijn, niemand gaat met meer verantwoordelijkheidsgevoel met uw bezittingen om dan u zelf. Daarnaast behoudt u de controle over de gehele verhuizing en bepaalt u zelf de duur van de verhuizing.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur van goed onderhouden jonge verhuiswagens, bestelwagens en luxe wagens voor personen vervoer. Daarnaast is het, dankzij een landelijk netwerk, mogelijk om in uw directe omgeving een passende oplossing te vinden voor uw situatie. Zo kunt u via ons een bestelwagen huren in Antwerpen op 2 verschillende locaties. Wij zijn in Antwerpen gevestigd aan de Vosseschijn Straat 11 en nabij de luchthaven aan de Luchthavenlei.

Een camionette huren voor uw verhuizing is via onze website zeer eenvoudig. Naast het invullen van de door u gewenste ophaal locatie, bijvoorbeeld Antwerpen, kunt u ook aangeven waar u de wagen wenst in te leveren. Tevens geeft u de gewenste huurperiode aan. U bent dus niet verplicht om gehuurde camionette weer te retourneren op hetzelfde adres waar u het voertuig heeft gehuurd. Zeer klantvriendelijk dus. Een verhuiswagen huren of camionnette huren kunnen we niet makelijker maken.

Huur een bestelwagen of vrachtwagen in Antwerpen.

Huur een bestelwagen of vrachtwagen in Antwerpen. Uw bestelwagen is te klein en u heeft tijdelijk nood aan een groter model? Dan verhuurt De Roeck Rental verschillende modellen bestelwagens, meubelwagens & vrachtwagens, allen met airco! Wist u dat men met rijbewijs B een kleine vrachtwagen kan huren? Zelf verhuizen met een verhuiswagen van De Roeck Rental bespaart u flink wat geld.   Afhaling mogelijk te 2030 Antwerpen nabij Metropolis. Afhaling op aanvraag te Verrebroek ( Oost-Vlaanderen ) & Cleydaellaan Aartselaar. De afmetingen die onder de wagen vermeld staan, zijn binnenafmetingen. Onze wagens mogen in LEZ van Antwerpen binnen tot 2025.

Vio verhuur.

U gaat verhuizen, moet enkele meubels ophalen of uw eigen bedrijfsvoertuig vertoont technische mankementen? Dan is een bestelwagen huren misschien wel de oplossing. Van kleine koerierwagen tot lichte vrachtwagen, dankzij ons divers aanbod hebben we ongetwijfelde een geschikte bestelwagen te huur voor uw vervoersklus.

Een aantal van onze bestelbussen beschikken over een trekhaak waardoor je ze perfect kan uitbreiden met een aanhangwagen voor bijvoorbeeld het vervoer van motor of koele voedingswaren. Zou u dus graag een bestelwagen met trekhaak huren, geef ons dit dan zeker door bij de reservatie zodat we deze opties voor u zeker voorzien. Bent u van plan om zware meubels te vervoeren, dan is het huren van een bestelwagen met laadklep geen overbodige luxe. Onze Iveco meubelwagen kan uw verhuis heel wat verlichten!

Niet helemaal zeker welk volume bestelwagen u nodig heeft? Geef ons dan door wat u precies wenst te vervoeren en dan adviseren wij welke bestelauto of verhuiswagen in ons verhuuraanbod voor u het meest geschikt is. Zowel qua volume, opties als budget!


Bestelwagen huren

Bestelwagen of vrachtwagen huren per uur – Luxauto. ‘Huur per uur’ is een speciale formule van Luxauto. Ze laat u toe een bestelwagen voor enkele uren te huren, en niet meteen voor een hele dag. Zo betaalt u …

Auto huren Brugge

Easycars Auto verhuur Brugge – West-Vlaanderen bel: 0479/95 88 00

Goedkoopste Auto verhuur Brugge (West-Vlaanderen) voor Auto en bestelwagen verhuur ook buiten Brugge, zoals in Knokke, de Haan, Wenduine, Blankenberge, Zeebrugge, Bredene, Oostende tot Middelkerke.